СК“РИНГ“ уведомява, че от 02.10.2017г. подновява записванията по КИК БОКС

20150517_162041.jpg

 

Тренировките ще се провеждат всеки ден от 18:00 часа в обновената зала по КИК БОКС в ОУ“Йордан Йовков“.

Клубът е създаден през 1998 г.под името СК ”Калиакра”. Съдебно регистриран през 2002 г. под името СК ”РИНГ”. Седалище и адрес на управление с.Топола ул. „Пета” № 2

Залата по кик бокс се намира в ОУ”Йордан Йовков”.Треньор е Ердоан Демиров и се работи със всички възрастови групи в добре оборудвана зала.

От създаването на клуба до този период постиженията на клуба са както на национално така и на международно ниво. В далечното минало можем да отличим имена като Севдалин Желев – второ място за Световната купа, Димитър Атанасов – призове от международни първенства, Стела Панайотова –дългогодишна национална състезателка - балканска шампионка, шампионка по бокс за жени, участие на Световно първенство, първо място и от международния турнир „Дружба”, професионални мачове по бокс в Германия, Мартин Йорданов – шампион по бокс при 13-14г., трето място от Европейско първенство по кик бокс, втори от Балканско първенство, шести в ранглистата на Европа при мъжете за 2012 г. в стил фул контакт, участия в професионални гали в стил К-1. Те са носители на призове и от много международни турнири, както и са многократни шампиони на България.

Многократни шампиони има във всички възрастови групи в клуба. Деистващи състезатели с постижения може да се отличат – Велислава Христова - сребърна медалистка от Европейско първенство по кик бокс, бронз от Световно първенство, трето място от Балканско първенство, Едже Демирова- трето място от Европейско първенство, четвърт финалист от Световно първенство, трето място от Европейското първенство през 2015 г., второ място от Балканско първенство в стил К-1 от 2016г.  И многократни шампиони на България.

E-mail: ringkavarna@abv.bg

Треньор:  Ердоан Демиров

Телефон за контакти: 0897944188