32 деца получиха своите дипломи за завършване от ДЯ“Щастливо детство“ в Каварна

IMG_3543.JPG

В салона на детската ясла „Щастливо детство“ с приказно тържество, усмихнати деца и развълнувани родители присъстваха на раздаването на свидетелства за успешно завършване на детската ясла. Децата от четирите групи показаха своите танцови умения, които са научили през годините.
Директорът на ДЯ“Щастливо детство“ Валентина Георгиева изказа своята благодарност към кмета на Община Каварна Нина Ставрева, за подкрепата която им е дала.
„От сърце благодаря на г-жа Ставрева, за това, че таксата в детската ясла е два лева, за това че винаги е откликвала на нашите нужди, свързани с подобряване на престоя на децата в яслата. През тази година бе направен кът за родителите и техните деца, които ползват млечна кухня, сменен бе и интериора на някои от групите.От мое име и от името на целия персонал на ДЯ“Щастливо детство“ Ви благодарим!, с тези думи г-жа Георгиева се обърна към кмета Ставрева.
Кметът поздрави всички присъстващи и пожела здраве, успех и щастливи мигове в детската градина.
Най-малките жители на Каварна и техните горди родители прекрачиха за последно прага на детската ясла и се отправиха към новото начало, което ги очаква на 16 септември- първият учебен ден в детската градина.