НОВИНИ

Вълнуващо начало на класическия уикенд в Каварна

Първата вечер на класическия уикенд в Каварна се превърна в истинско музикално събитие, изпълнено с емоции и виртуозни изпълнения. Събитието се проведе на открито в живописната обстановка на реставрираната турска баня, където под звездите се събраха любители на класическата музика от всички възрасти.

Вечерта започна с изисканото изпълнение на Лора Паносян, красива и атрактивна арфистка, чиято музика омагьоса публиката.

След нея на сцената се качиха дует WEIL. Техните изпълнения бяха изпълнени с енергия, като всяко произведение беше интерпретирано с уникален стил и емоция. Комбинацията от китара и цигулка предаде на публиката усещането за дълбочина и богатство на звука, което допълнително допринесе за уникалната атмосфера на вечерта.

Водещи на събитието бяха Трио Сопрано, които с професионализма и чарът си успяха да създадат уютна и приятелска обстановка.

Първата вечер на класическия уикенд в Каварна завърши с бурни аплодисменти. Събитието обещава да продължи със същото вдъхновение и качество, привличайки още повече любители на класическата музика.