НОВИНИ

Благотворителност за Ели, традиционна Коледна изложба-базар “От жените на Каварна“

В навечерието на коледните празници в една от залите на ХГ “Христо Градечлиев“ се откри традиционната изложа-базар „От жените на Каварна“.

Тази година събраните средства от разпродажбата ще бъдат насочени в помощ на Елица Томова, която от години се бори с прогресиращо, коварно бъбречно заболяване.

Организатори на базара са община Каварна и жените от Инър Уийл клуб Каварна, които се включиха заедно с други доброволци.

Началото на благотворителното събитие бе дадено с надежда за подкрепа и с благодарност към творците и дарителите вложили труд и усърдие в изработването на всеки един от експонатите.

В експозицията са изложени коледни играчки, сувенири, гоблени, коледни картички, венци, ароматни сладки и късметчета, собственоръчно изработени украси за елха, квилинг картички, бижута, рисувано стъкло и плетива.

Благотворителната Коледна изложба-базар „От жените на Каварна“  остава отворена в галерията до 23 декември. Нека да протегнем ръка, да направим добро, защото и най-малкото добро, направено навреме е безценно.